We Need You

Beste vrijwilliger

Het nieuwe Horst ontplooit zich tot een vooruitstrevend Horst Lab, een Horst Exhibition met nieuw in-situ kunstwerken en een driedaags Horst Festival momentum. Horst ontspringt op ASIAT, een voormalig militair terrein met iconische koeltorens als baken.

Je kan je nu aanmelden voor de opbouw van de tentoonstelling. Met onze online planningstool kan je jouw shiften met voorkeur selecteren en registreren. Halverwege juni lanceren we een tweede oproep voor helpende handen, maar dan specifiek voor het festival zelf.

Hieronder vind je meer informatie over het vrijwilligerswerk, mogelijke returns en de contactinfo voor geïnteresseerde groepen. Als je verder nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met horst@weneedyou.be.

We kijken er alvast naar uit om je te verwelkomen op Horst.

Much love.

team Horst

 

----

Exhibition Opbouw 1-13 juli

2 dagen = gratis ticket voor 1 dag naar keuze

3 dagen = gratis ticket voor 2 dagen naar keuze

4 dagen = gratis weekend ticket

5 dagen = gratis weekend ticket + camping ticket

Als je tijdens de opbouw wil overnachten, kan je jouw tent opzetten op de ASIAT-site. Alle noodzakelijke voorzieningen (douches, toiletten, keuken, enz) zijn reeds aanwezig op het terrein.

Opening Exhibition 14 juli

1 shift = gratis ticket voor 1 dag naar keuze*

2 shifts = gratis tickets voor 2 dagen naar keuze*

 

Groepen

Als je als groep wil werken op Horst, mail ons dan via horst@weneedyou.be en bespreek de mogelijke returns (tickets, financieel, ervaring, ...) rechtstreeks met onze vrijwilligerscoördinator.

 

*Stuur je dagen van voorkeur door naar horst@weneedyou.be voor 1 september.

Meld u aan als medewerker

Log in

Nog geen account?
Wachtwoord vergeten?